Bästa Teliafilmen?

Många anser att det här var den bästa av de 60 Telia-filmer jag medverkade i under perioden 2004-2009. Uttrycket "jag är en nyckelkompetens för företaget" sitter fortfarande kvar i mångas minne. Ett genialiskt manus av Martin Marklund.

I julklapp 2012 fick jag av hustru och dotter biljetter till landskampen Sverige-Argentina på Friends Arena. Det blev en minnesvärd kväll.

2015 - kan bli ett spännande år

Vad ska detta år föra med sig för spännande saker? Det visar sig. Som vanligt tittar jag hellre framåt än bakåt, även om jag har upplevt massor. Men jag vill inte dö nyfiken och är därför öppen för nya upplevelser hela tiden.

I fjol fick jag vara med i Wateraids julkampanj. Vem vet vad som sker i år?

Det kan komma fler tillfällen. Även om jag huvudsakligen jobbar som försäljare dyker det emellanåt upp lockande saker. Ibland i form av förfrågningar, ibland anmäler jag själv intresse.

 

För några år sedan gjorde vi en drömsemester när vi kryssade i Medelhavet. 2013 planera vi för en ny drömsemester men av annat slag och till ett helt nytt mål.

Mitt autografkort

Roland Nordqvist

För några år sedan (troligen 2012) fick jag hålla tal i kyrkan vid firandet av Nationaldagen i Tillinge.

Come back på isen

Det var många år sedan jag lade hockkeyklubban på hyllan men när Ena-Håbo Tidningen kallade var det självklart att ställa upp och lira en match med Ena-Vikings. Tyvärr torskade vi med 2-3 mot Bubben warriors, men kul hade vi.

Se om du kan hitta mig på bilden!

En mosaik från mitt liv

En kontrast. Bilden här intill är från 1991 då jag vunnit TV3:s lyckohjulet och en kryssning i Västindien. Dagen efter programmet visats kom jag i den här dressen till jobb för att skoja med mina arbetskamrater.

På den här sidan kan du läsa nästan allt om mig. Och jag uppdaterar den så ofta jag hinner.

Som till exempel nu när jag lagt in lite nostalgiska återblicka på en undersida under "journalist igen".

Det är alltså inte alla gånger som det senaste syns allra först. Men är du nyfiken får du titta runt. Känn dig alltid välkommen.

Lämna gärna också en hälsning om du har lust.

Kommentarer

25.02.2013 07:50

Ove

Snygg och innehållsrik hemsida!

23.02.2013 22:46

sune löfgren

Bra Rollo. Fullt ös som vanligt!
Ha de!
Ps Schysst site!

22.02.2013 19:51

Håkan

Vadå närmar dig 65. Du är äldre än mig. Vännen Håkan

18.10.2012 17:42

jan

Men bilden har väl några år på nacken?

18.10.2012 18:28

Roland

Jo, men det har jag också! Den togs 1991!