Här händer det saker!

Att livet är som en berg- och dalbana är en erfarenhet jag fått med åren och något som jag brukar berätta.

Mina 74 år har bjudit på både rejäla höjdpunkter och djupa dalar. 

När jag någon gång i framtiden gör bokslut kommer 2021 att ha en given plats. En av de riktigt stora händelserna det här året var att vi fick en ny familjemedlem. Vi adopterade Armando från Spanien. Vi fick hämta honom i Helsingborg den 27/6. På bilden intill, som togs ett par månader senare ser ni hur jag och vår nykomling myser på en bänk i Barkarby outlet. Det var snudd på "kärlek vid första ögonkastet". Hela familjen tog honom till sitt hjärta. 

I september lyckades jag också för första gången under mitt 74-åriga liv pricka in 13 rätt på Stryktipset. Vinsten gjorde mig inte förmögen - men omåttligt stolt. Jag kunde då givetvis inte motstå frestelsen att köpa 13 rätt-tröjan, som jag poserar i på bilden.

En annan stor nyhet kommer också att inträffa i slutet av året men den väntar jag lite med att avslöja.

En planerad händelse som blev uppskjuten p g a pandemin var att VM i Gåfotboll som skulle ha avgjorts i september och där jag skulle ha gjort min "landslagsdebut" som 74-åring. En falsk debut blev det trots allt i samband med turneringen som avgjordes i Enköping i juni och den kan du läsa om på en annan sida här.

Kommentarer

19.01.2022 18:01

Eric Den läspe

Praktiska Realskolan..journalist och Telia daddy. M.m.